Juweeltjes van handen!

We gebruiken onze handen dagelijks en stellen ze bloot aan koude, water, chemische producten en andere elementen waardoor ze uitdrogen en soms geïrriteerd zijn. Ze verdienen het van extra goed verzorgd te worden om ze aantrekkelijk en zacht te houden. Voor de verzorging van uw handen en nagels werk ik uitsluitend met de natuurlijke producten van ProNails. Vrij van parabenen en kleurstoffen zijn ze zacht voor uw huid en voor uw gezondheid

nagelstudio elegance manicure nagelstudio elegance manicure nagelstudio elegance manicure

Manicuur


Eerst breng ik de ProNails Cuticle Remover aan. Die mag even inwerken terwijl ik ondertussen de nagels in vorm vijl. Na het vijlen kunnen de overtollige nagelriemen pijnloos verwijderd worden. Ik polijst de nagels mooi op met de Express Shine Buffer. Vervolgens masseer ik Pronails Vitamine in de nagelriemen. De handen krijgen dan nog eens een heerlijke behandeling met Pro Nature Anti Age Hand Cream.
Op de nagels breng ik de Active Hardener aan. De perfecte beschermer voor gespleten en dunne nagels.
Lakken indien u wenst: 2 laagjes van uw favoriet kleurtje gevolgd door een laagje Seco Seco voor extra glans en snel drogen.


Manicuur 23 €
Lakken 9 €

Luxe Manicuur


Al het mooie van de basismanicure maar met een paar heerlijke extra's! Een ontspannend Probadje om de nagelriemen en dode huid extra zacht te maken. Pro Nature Green Tea scrub in combinatie met een massage laat uw handen ademen en beschermt gevoelige handen voor pijnlijke kloven. Extra vitamine verzorging voor de gevoelige huid van de handen en de nagels. Alles mooi afgewerkt met een lakkleurtje naar uw keuze.... Pure verwennerij.


Luxe manicuur (incl. lakken) 39 €

Men Do Care!

Voor mannen ontwikkelde ProNails een speciale lijn van essentiële en functionele handverzorging. Na de behandeling verzorg ik de handen met de speciale Men Need Moist Hand Cream met citroengras en een ontspannende handmassage.


Luxe manicuur mannen 30 €

Tips voor een perfecte manicure vindt je op de website van ProNails. Lees meer hier...
Nagelstudio Elegance Kontich

Lopen op wolkjes

Onze voeten hebben heel wat te verduren. Ze lopen ons door de dag, zitten opgesloten in sluitend schoeisel. Ze verdienen goed verzorgd te worden. En wie wil er geen elegante en verzorgde voeten tijdens de mooie zomerdagen.

nagelstudio elegance footcare nagelstudio elegance manicure nagelstudio elegance manicure nagelstudio elegance manicure

Footcare


Ik start met een desinfecterende behandelingsspray voor een goede ontsmetting. Dan breng ik de ProNails Cuticle Remover aan. Die mag even inwerken terwijl ik de nagels knip en in vorm vijl. Pronails Callus Off op de eeltplekken laat ik enkele minuten uitdrogen. Ondertussen kunnen de overtollige nagelriemen pijnloos verwijderd worden en de nagelriemen duw ik terug met de Cuticle Pusher. Met de Pronails Magic Foot File verwijder ik het eelt.
Elke voet heeft zo zijn eigen probleempjes: droge huid, hielkloven, vochtige huid die vatbaar is voor schimmelinfecties.... Ik werk de behandeling dan ook af met een massage met het voor u aanpaste product.


Footcare 24 €
Footcare + lakken 33 €
Footcare + Sopolish tenen 41,50 €
Footcare + Gellak tenen 46,50€

Luxe Footcare


Bovenop de gewone Footcare een extra behandeling met de SOS Sensation Scrub!! Voor voeten in zware nood! SOS sensation scrub is een drie in één scrub speciaal ontwikkeld voor de voeten. Het verkoelt, voedt en schilfert de huid af. De suikerkristallen stimuleren de bloedcirculatie, verwijderen dode huidcellen en verzachten de ophoping van eelt. De suikerkristallen bevatten alfa-hydroxy, essentieel voor een stralende huid. Het verfrissend effect en het zijdezacht gevoel is een resultaat van de gecombineerde werking van eucalyptusolie, theeboomolie en sheaboter. Eucalyptusolie heeft een zuiverend en verkalmend effect en antiseptische bestandsdelen. De eucalyptusolie wordt versterkt door theeboomolie, wat antimicrobe-bestandsdelen bevat en hersteld de natuurlijke huidbalans. Sheaboter zorgt voor hydratatie, elasticiteit en een zijdezachte huid.


Luxe Footcare 36 €
Luxe Footcare + lakken 45 €

Luxe Footcare: een absolute aanrader voor zwangere vrouwen!


Tips voor de perfecte pedicure vindt je op de website van ProNails. Lees meer hier...